Monday, November 4, 2013

Promote~ Pillow_Handmade


Salam...

Alhamdulillah masih hidup lg blog saya y dah lama bersawang ni.. x de masa betul nk menaip sejak2 jd mama mithali ni.. hihi.. neway, hari ni juz nk promote satu page berkaitan pembuatan tangan ni... sgt comel okeh...




Kawan2, sila lah ke like page FB  Fynfiniey Handmade and do visit http://fynhandmadepillow.blogspot.com/ Leh order mcm2 jenis pillow dr pelbagai bentuk / saiz / warna or whtever ikut citarasa anda... leh buat gift pd special one or utk anak-anak k.. so cute.... saya pon akn order utk anak saya ni... so cute...

Yang ni saya sgt suka... sbb comel
Jgn segan2 order... actually fyn ni my best cousin since kecik2 lg, so, utk support die pnye bisness, saya akn cuba juga laa utk promote bisness die ni... 

Set tilam and bantal utk newborn.. cute kan...


#Rasanya lps ni nk start balik laaa berBLOGging ni... sbb da x de kje... nt sy akn summary kn sebelum2 ni pnye cerita ye.... daaa...



3 comments:

fyn finie on November 4, 2013 at 6:39 PM said...

yaya,thanz a lot dear ^^...your the best cousin ever had :)

Yaya Johorean on November 4, 2013 at 11:29 PM said...

Welcome my dear... bantu mana yg mampu... utk my best cousin.

Yaya Johorean on November 4, 2013 at 11:30 PM said...

Welcome my dear... bantu mana yg mampu... utk my best cousin.

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template