Tuesday, November 5, 2013

I'm Grad !!! Master Holder #


Happy Day
5 Oktober 2013 akhirnya bergelar seorang graduan Sarjana Pendidikan Teknik dan Vokasional di UTHM. Selama 1 tahun setengah atau 3 semester menuntut ilmu di UTHM. Pelbagai cabaran dan dugaan y ditempuh sebagai seoarang isteri, ibu, pelajar dan anak. Memang banyak pengorbanan yang dilakukan sepanjang ini.

Penguat Semangat Saya

Terima kasih Ya ALLAH Kau telah kurniakan seorang suami yang sangat memahami, sangat sabar dengan kerenah isterinya, sanggup berkorban tak kira dari segi masa dan wang ringgit. Terima kasih en. suami saya yang sentiasa memberi semangat ketika saya hampir putus asa membuat Projek Sarjana...sentiasa memberi nasihat dan galakan... Tak dapat diungkap perasaan ni untuk segala pengorbanan kamu syg.

Utk anakku, Dhia Raudhah..terima kasih mmberi kerjasama y baik sejak kamu 5 bulan lagi ketika mama mengambil keputusan utk sambung belajar... terima kasih memahami keadaan mama sebagai seorang pelajar. Mama sentiasa doakan anak mama ni belajar sampai ke menara gading spt ayah dan mama yee.... Love u so much Dhia.

Terima Kasih juga untuk mak dan ayah yg byk membantu spenjg 3 sem pembelajaran di UTHM... Pengorbanan dan penat lelah mnjaga Dhia yg makin hari makin banyak akal nye... Terima kasih mak & ayah... jasa kalian berdua x mampu dibalas.. yaya dah bangga kan mak dan ayah sehingga ke tahap ini. Alhamdulillah...


Lastly, utk kawan2 seperjuangan, TAHNIAH kita semua dah Grad !! hehhe... harap bertemu lagi jika panjang umur. Doakan kejayaan mndapat pekerjaan y diidamkan selama ni bersama-sama.1 comments:

Anonymous said...

Salam . jika tk keberatan, boleh saya tahu berapa tahun @ semester utk ijazah kos ni ? Utk pelajar lepasan dip dlm bidang kejuruteraan

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template