Wednesday, February 13, 2013

2 comments

Sangat bergaya puteri sulung saya ni.. suke sgt posing dan pantang nmpak camera. Alahaii, kalo lh ckp "Dhia comeyyy"...lagi lah die suke senyum meleret ke telinge... hik3. Budak2 zmn skrg kan. 

Sekejap je umurnye nk cecah 2 tahun. Masih teringat waktu melahirkan. Moga anak mama ni jd anak yg baik, menurut perintah ALLAH, jd anak yg solehah...


Ni salah satu hobi die... suke sgt ajak mama & ayah die g jalan2, g windows shopping. Asal ditanye "dhia nk g mne?" msti die jwb " Bp Mall...Summit"... 2 tempat tu jek laa yg die ske.. adoyaiii... kdg2 mlm2 nangis nk g jalan bp mall.. aduhaiii.... semakin bijak anak mama ni...

Saje je mengUpdate entry ttg anak ni ha.. sbb rinduuuuu... kalau nk ikutkn hati mmg nk tatap muke die spnjg masa...mmg x siap kje klo melayan kerenah die yg semakin bijak ni. 

Daaaa~



Wedding Kazen

0 comments
TAHNIAH KAZEN !!

Alhamdulillah akhirnye sepupu saya sorang ni kawen. Yeayyy... Tahniah iwan... selamat dtg puan Aisyah dlm keluarga Hjh Galoh. Moga kehadiran kamu menambahkan keceriaan dlm keluarga Galoh ;-)

Majlis sgt meriah, lg2 kalo sepupu sepapat yg x henti2 snap pic sana sini

Antara Pemeriah Majlis

Eii... anak saya nk tunggu tol, adoyaii... ni majlis belah lelaki x de tol... hik3...

Sapupu2 yg buat Onar di Majlis Iwan.. Slamat ko wan pelamin tu x runtuh..hahaha

Utk kazen kesayangan: moga jd suami yg baik, cpt dpt baby dan sentiasa diRedha'i ALLAH.... always pray for ur happiness.Amin




0 comments
Ramai yg tanya "harga sekilo choc moist cake ni bpe?" ouch... mmg niat ade nk jual.. tp, ntah la.. x reti la... actually buat kek ni cuma lah hobi...bile mood dtg nk buat aku buat lah... hah.. ni yg terbaru aku buat, kebetulan ade family dah belah mertua, jd, buatlah kek... lalala....





Nyum nyumMm... wah... based on testimoni rkn2 n sdra2 y dh mkn kek ni, rata2 smua ckp sgt sedappp..hahah..bkn nk angkat bakul sndiri k...Neway, doa2kan lah ye moga ada peluang utk jd bisness woman, biz dlm bakery ni...amin

Bayu Cinta Luna

0 comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera

hai u olls... dah sgt lama over 4 month kot x update entry bru.. huk3.. busy sgt ke sy ni? wahhh.. busy la jgk...
Pejam celik pejam celik dah Final Sem utk pengajian master nih.. alhmdulillah semuanye dipermudahkan ALLAH

Skrg ni aku praktikal sekali lg di Politeknik Merlimau, tp, utk tempoh seminggu... ceh, Ape jek rase kan klo praktikal kjp gtu... huh.... x pe lah nk wt camne kan...

Disebabkn praktikal ni, aku dh x dpt nk tgok cte Bayu Cinta Luna.. oh sedihnye la.. ade gk la tgok kt internet ni, tp, smpai episod 106 jek ni... aiyooo.. x jmpe lak, puas search sana sini utk tahu episod seterusnye.. nk x nk baca sinopsis jek la.. camne ea...


Suke cite ni sgt2... sgt addicted !!


BAYU SSGT HENSEM !!!
Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template