Saturday, September 29, 2012


Alahmdulillah

masih diberi kesihatan yg baik utk mengupdate blog ni..

rse nye dh hampir 3 bulan blog ni terkubur gtu jee...dan rasa nye ramai yg dah lupakan blog ni...

al-maklumlah busy memanjang spnjang tempoh latihan mengajar di Politeknik merlimau Melaka...

2 bulan spnjng politeknik merlimau mmg sgt memberi pendedahan dalam dunia pendidik... memberi byk pengalaman dan lebih banyak mengajar erti kesabaran dalam mendidik... baru kini aku fhm betapa susahnye dlm mendidik pelajar... kesian cikgu2 skolah aku yg sabar melayan kerenah aku time skolah tu...

Neway, utk pengalaman dan cerita2 spnjg Latihan Mengajar ni akan di update di entri lain...

ni pon saje jeeee...hehehe... sambil melayan anak yg semakin mmbesar...now, die tgh dok menari2 lagu gagnam style... ouchhh.. gagnam style okeh ! ni 1 lg pengaruh dunia barat... huh... x pe, selagi kte pantau die insyaALLAH x terikut mana nye...
en.hubby siap ckp.."kan bagus kalau anak ayah ni mengaji dari menari2 ni.." hehe.. insyaALLAH wahai ayah...menari ni suke2 jeee... ehhee...

ok... ni lah anak saya yg dah besar tinggi panjang smua nyee laaa...
yg pasti dulu sgttt BENCI PADA KERITING...now ! amik... anak sy rmbut keriting okeh.... slamat tetap cute... ;-p


SEMAKIN COMEL KAN DIE...!! hehehe

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template