Friday, February 17, 2012

Swimming




INI LAH WAJAH KERIANGAN ANAK SAYA TIME SWIMMING~ HIHI... SANGAT GEDIKZ KANNN... AHAKZ...


Cuti mr.hubby teramat laa banyak bulan ni sampai x tahu mana lg nk di tuju... hihi... then kami decide nk bwk baby mandi kt swimming pool kat Wonderland (BP)... tempatnye agak exclusive, tp msuk x mahal okey !! masuk FREE... cuma nk mandi je la kne bayar. Dewasa - RM10, kanak-kanak - RM5, Bayi - 6 tahun : FREE.... warga emas? owh no... ade ke wrga emas nk mandi swimming pool...hehhe.. Free kot.. :-p

mr.hubby ngn anak kesayangan kami, Dhia ni je yg mandi...mama nye juz jd photographer... hehe.. lain kali baru join mandi manda ni..

Makkk aiii... Dhia punye swimming suit + pelampung comel die mahalnye lahhh...tp x pe, untuk anak kesayangan apa pon x jd masalah !!

Thankz a lot to mr.hubby coz byk amik cuti time wife tercinta nye cuti sem.. heheh..Dhia sangat HAPPY dpt swimming2 ni haa... nak g lg laa tu...

Ok kwn2... sape yg dtg ke BP, jgn lupa bwk anak-anak atau sedara mara ke Swimming Pool Wonderland...bukan saje ade swimming pool, dilengkapi juga dgn kafe yg exclusive dan karaoke yg mantappp....

Sekian sahaja dr saya....

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template