Sunday, February 26, 2012

Newborn~




Hehe...Ni la baby saya !! OpsSss... terkejut kannn... hihi..ni baby myBFF (Norzahidah mohamed a.k.a Zek). Nama nye Umar...sweet kan mksud nye Pahlawan.

Smlm after E'day Shuba, aku with Joe,Opie & botak rushing ke Summit nk cari present tuk Umar ni..pening gk nk sepakat beli hadiah, kejap hamper kejap mainan kejap brg mandian..adoy.. ke hulur hilir kami at last ktorg decide beli baby ride On car utk umar kt baby shop summit... ok laa kn dh besar leh main !!


Comel betol umar, al-maklumlah mummy nye pon sweet n daddy die pon sweet gk... umar, ni aunty2 doakan umar jd anak yg soleh yee.. nti leh kwn ngn anak aunty (Dhia) & anak aunty botak (danish)... leh geng ! mcm mama2 nyee ni BFF smpai skrg... hehe.. happy sgt ktorg lepak kt umah zek, mcm biasa mengimbas kenangan.. ermm.. ZEK, KAU BETOL KE ADE ANAK NI?? hehehe.. x pcaya kan sbb dulu wktu skola die laa otai kami and ketua kami ble wt nakal..heheh..miss all the moment...

Okeylah... x de lg rasanye nk update.. neway, aku doakan mana kwn aku yg masih belom punya rezeki anak, usaha and doa yee...insyaALLAH segalanya dh ditetapkan dan percayalah one day sure akan ade rezeki tu... jgn give up and always pray for get it...

Kpd kwn2 yg msih single mingle tu, heheh.. sabar~ jodoh kamu smua pasti dtg...aku doakan yg terbaik utk kwn2...coz i love all my friends esp BFF so much~~ mmuaHhh....

BYE ~!~

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template