Sunday, February 26, 2012

Kuatkah aku??



Hari ni hari ke-4 aku tanpa suami di sisi..
Persoalan nye: KUATKAH AKU??
Okey...smlm mmg terubat sikit hati aku bile jmpe kwn2 di e'day shuba, then smpai ptg msih witg bff..
Bile mlm? mulalah kerinduan menjelma !
TAK SALAH KALAU RINDU SUAMI KAN??
Mmg laa HP jd tmpat meluahkan psaan, tmpat mengadu...tp, rasanye x cukup.. aku nak dia ada di sisi aku !

Adakah aku ni selfish? jenis x sabar? tp, cuba kalau perkara ni terjadi kt diri korang sure korang mcm aku jgk yg sntiasa dlm kerinduan. Tapi, aku nk ingtkn jgk laa lain orang lain cara..lain org lain rasa nye. Jadi, semua brgntung empunya badan.

Mungkin kalau setakat seminggu dua minggu kurang laa aku terasa, tp, ni almost 2 month..maybe more than 2 month... y pasti hubby aku pon x leh sure smpai bile die kt KL tu.

Aku dh cuba nk kuatkn smngt aku. Tiap kali selesai solat, pasti aku nangis..setiap kali nk tido kn anak aku wktu mlm, hati aku trsentuh. Walaupun anak aku msih baby 10 bulan, aku mengerti die juga ada perasaan rindu pd ayah tersayang nye.. cuma, die x tahu nk luahkan mcm mana..sabarlah syg...mama juga rindu ayah awk..

Setiap hari aku counting days... terasa lama pula waktu dan hari berjalan... aduhaiii... sesungguhnya aku x sanggup...~!~

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template