Monday, February 27, 2012

Kek Chocolate Moist



Hai semua
Tetiba menyahut cabaran mr.hubby utk meluaskan perniagaan dlm bisness kek coklat. Hah ! ni baru permulaan ! before this aku hanya amik tempahan kpd kwn2 aku or org yg aku kenal je sbb konon mudah utk berurusan. Now, aku nk melebarkn sayap lah !

Aku dah pon try letak kt Mudah...hehe, hope feedback nye okey..

Harga aku letak RM 25 agk berpatutan x? okey ni aku describe skit kelebihan cake choclate aku ni..

***********************************************************************************

- 1 kg
- Fully Chocolate with topping
- 2 layer of choclate cream
- Fully Choclate Rice / colorful choclate rice + choclate chips
- add on : extra choclate rice / cherry / badam ----- add RM 2

***********************************************************************************

Belom try belom tahu ! Sedappp ke? hehe...sebelum ni alhamdulillah aku dpt feedback yg positif yg mnyatakan kek aku sedapp... try k...

oh yee... tempahan hanya tertakluk pd terma & syarat :

- tempahan at least 3 days before... jd leh laa aku prepare bahan2 nk dibeli kann !
- tempahan hanya sekitar Batu Pahat, Parit Raja dan area Tongkang Pecah


Okey... if berminat leh hubungi saya :

Mrs Nurul
Mobile : 017-7569967
E-mail : yayajohorean@gmail.com

Segala kerjasama amat dihargai... Thankz kpd yg sudi membeli !! Anda pasti NAK LAGI !!!

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template