Thursday, January 19, 2012

Ronald Story Time


Salam 1 Malaysia

Enty kali ni saya juz nk share ttg my 1st day working as a part time at McD.. actually mmg b4 this kje mcd pon, tp, terasa mcm 1st time sbb dh lama x kje...hehehe... 1st day kne handle Ronald.. kebetulan ade Ronald tour, mmg dtg tuk celebrate mcd anniversary yg ke-16 tahun... hihih..

Alamak, saya ni mne laa cukup pengalaman bab nk handle2 org ternama ni.. Alhmdulillah selamat kehadiran Abg saii (manager mcd bp2) mmbantu aku + team2 mcd lain... paling tidak decoration abg saii setelkan.. then, byk laa mmbantu... hihi...

Ni bukan laa kali pertama saya jumpa mr.ronald ni.. ni dh msuk 3rd time.. baru 3 je kot~ tp, ni mr.ronald yg baru... sebelum ni mr.ronald x laa sefasih ckp in malay mcm yg skrg ni... hihi...kali ni terror ckp malay, so, x de hal sgt laa bab nk borak tu...

ok ok... x nk dh cite pnjang lebar... ha... ni juz share picture time event Ronald Story time... take a look... jgn jeles~ heheh

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template