Monday, November 7, 2011

...Cik Anonymous yg OutSpokeN...


Hai blogger2..

Alahaiii... ingatkan x de sape yg nk baca blog saya ni..
Rupa-rupanye ade jugak... Silent reader ke?? kalo silent reader jarang nk komen2 ni kan.. hehe..
Tapi.. sape cik Anon tu ye?? lelaki ke ppuan?? ishh... npe lak tetibe aku tertanye2.. dari gaya komen die, mcm JELES je ngn aku...alaa...ape aje laa.. kalo berkaitan jeles ngn jodoh..kne la beringat, jodoh tu kan ALLAH yg tentukan...

Tapi x kesah la siapa org tu, aku juz nk bgtahu yg entry before ni x de kne mngena ngn sesiapa dan itu hasil dr observation saya aje~ ohh yee...utk pengetahuan cik anon tu, saya skrg sgt2 BAHAGIA bersama en.suami tercinta dan anak tersayang... Alhamdulillah perkahwinan kami dibina berlandaskan cinta dan juga sentiasa berpegang pada Agama menjadikan rumahtangga kami kekal bahagia... Mudah2an selamanya...

Untuk cik Anon yg komen tu, maaf lah saya delete,... x perlu kot komen seteruk itu, if org lain baca kan itu leh jadi doa.. ape laa anda ni... x perlu kot nk bermusuh dgn saya... sedangkan kte masih leh berkawan dan buat ape nk bermusuh?? dah besar kan... ape ape jek... tergelak saya~

Zaman dulu saya mungkin saya ni jahat sehingga pernah menguriskan hati atau perasaan org... tp tu masa lalu kan?? org pun pnh buat saya, tp saya x berdendam dengan sesiapa... walhal, skrg ni saya ada sahabat baik yg dahulunya adalah musuh ketat...cik Anon yg komen tu, tgok diri sendiri dulu ye...cermin2 lah diri tu... agak-agak masih sempat lg bertaubat, bertaubat lah...

Lastly...terima kasih coz sudi baca,... Hah !! nk komen tu letak aje laa nama... x pyh laa nk cover2 menyamar letak Anonymous...Bye~~


............"Ya ALLAH, peliharalah hubungan aku & suami ku, jauhkan lah fitnah orang dan jauhkanlah aku dengan org2 yg berhasad dengki..Ameen."

5 comments:

Anonymous said...

yaya sapaka gerangan itu olang..dia jeles kot dia x hot n gedikz cm ko..kn..kn..winkkkk

Yaya Johorean on December 12, 2011 at 11:22 PM said...

haruslah org gila agk nye... mls nk layan..hehhe

Yaya Johorean on December 12, 2011 at 11:22 PM said...

haruslah org gila agk nye... mls nk layan..hehhe

Anonymous said...

GILA..... (Dah lama x dgar perkataan itu

Anonymous said...

Npe lak GILA tu dah lama x dgr?? --- YAYA Destiny wrote~~

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template