Friday, October 21, 2011

Semakin lama....


Perlu ke blog aku tempat aku utk meluahkan ape yg terbuku dihati?? agak-agak kalo aku pendam leh gile x?? aku nk luahkan kt sape? kaloaku luahkan kt Mr.Hubby, dah tentu jawapannye "biarlah... sabarlah..." adoiii... nk luahkn kt fmly aku lg2 kt mak aku pon jwpan nye sama kot...

Aku hot temper tol la.. fade Up dgn perangai adik aku yg semakin lama semakin berani menengking aku dan x de rasa hormat kt aku... smpai skrg aku trtanye2 ape yg mmbuatkan die mcm tu !! mustahil kalo salah dididkan mak ayah... sbb aku ngn kakak aku pon didikan mak ayah aku gak kot !!


Ape perlu aku buat?? perlu ke aku ignore die?? wat x nampak je... x pyh tegur, tgok pon x pyh... tp, sampai bile?? sampai bile?? aku bkn jenis manusia hipokrit kot !!

Aku btol2 buntu... aku cite ng kakak sulung aku, die pon x taw nk ckp ape... kalo nk kutkan perasaan, nak je aku tonyoh2 cili api kt mulut die tu...tp, sabar... sabar... huh !! smpai bile ntah !!

HOT betol !

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template