Thursday, October 20, 2011

Semakin ceria


Tiada kata seindah rupa... tiada rupa seindah bahasa...
Aik.. agak2 leh tahu ke mood aku hari ni dgn kata2 tu td? :-)

Entri aku kali ni haruslah aku nk story ttg anak aku yg semakin mmbesar dan semakin ceria.. Know what, die skrg dh 6 bulan stgh, berat pon dh cecah 8kg.. waHhh, skrg suke sgt makan nestum dan di waktu ptg akn mkn biskut farley kesukaan nye. Suke sgt bile tgok baby makan. Kdg2 hati aku ni meronta2 nk sumbat ank aku mkn nugget ke, ayam ke.. eheh.. Ohh Noo !! baby lagi !! Cannot !!

Diwaktu aku menulis entry n, anak aku sdg enak dibuai mimpi.. tp, x pasti mimpi ape, sbb die merengek2 sorang2...so sweet.. mcm sedih je mimpi die.. hehe... Alhmdulillah kehidupan aku sgt berharga.. Walaupun aku dah start busy dan stress dgn assignment menimbun & study aku, tp, alhmdulillah bile aku tgok wajah si kecil tersayang, dan wajah mr.hubby yg sentiasa sabar dan memahami...hilang teros stress aku..

Aku bersyukur aku masih berpeluang meneruskan pelajaran ke tahap master ni walau kini aku bergelar isteri dan mama... aku sentiasa cuba lakukan yg terbaik utk mr.hubby & my little princess... Aku cuba mnjadi isteri dan mama yg bertanggungjwb disamping aku juga bergelar pelajar di UTHM.

Kuat semangat !! itulah yg sering aku ckp dlm hati... tiap kali aku merintih, aku akn cpt sedarkan diri aku dan katakan " YAYA, kau harus kuat...demi keluarga kau !"

Alamak kwn2...sorry tertouching & terlari tajok lak... hihi.. x pe laaa, ni pic baby aku yg dah besar dan ceria..



hehe...comey kann... doakan baby saya sentiasa sihat dan ceria selalu...amin

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template