Thursday, October 20, 2011

AKU RINDU KORANG !!


AKU RINDU KAWAN2 AKU... UITM DIHATIKU... RINDU KAWAN2 SEKELAS, SERUMAH, SEFAKULTI....LALALA... MANA KORANG??? REUNION JOM !!


--- ni my lovely housemate, sgt sayang kat diorg ni... 3 tahun serumah x pernah pisah, susah senang sama-sama ----



--- my housemate gak, kurang sorang (NANA)time ni sme silat ---



--- my Club (gedikz club) my soul... my friends till die.. love u all !! ---



--- program Public Relation Codi...tp, codi tak de, yang ade ktrog ni jek la yg tukang memeriahkan majlis ---



--- program kelas kami di Kg.Buku, time ni dh kat dataran pahlawan (menara taming sari)... rindu sgt ngn korang !! ---



--- Happening Moment !!! time ni birth our ketua kelas, HATTA... happy birthday~ ---



---Program Event Management..perasan x baju kami sama? sbb ape? sbb kami kawan baik---



--- The best moment !! dpt no.2 taw ptandingan poco2 ni, thumbs up geng !!---



--- My classmate tersayang, hensem2 dan cantik2 semua nyee, miss u all !! oh yaa, dm ni yg dah kawen : Aku,Lya,Kak Wani, Zara...who will be next???---



---Program di Pulau Chekas under KRESMA---

Banyaklagi picture kawan2, nanti laa kat next-next entry yee... MMuaHHh utk kwn2 saya... miss u all !!

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template