Monday, March 14, 2011

SIAPA DIA ???




Comel kee Baby Girl kat sebelah tu? Agak-agak baby girl kat sebelah tu siapa?? HaHAha...lg mahu tanya.. itulah AKU sewaktu kecik. Masa ni my mom ckp aku baru belajar meniarap. Means baru 4 bulan la kot. IshHh... Rambut ku ke itu?? Hehehe... jgn salah sangka, skrg rambut aku tidak seperti tu lagi. :-) My mom ckp kan, rambut aku mse lahir mcm topi... hihi... Agak lebat la jgk. Tp, skrg ni npe mcm x lebat je? Mungkin dah besar, then, byk plak keguguran rambut yg tak tahu punca nye kenapa.

Now, aku tgh menunggu hari tuk bersalin. Aku dijangka 99% akan melahirkan baby girl. Adakah dia akan mirip aku? atau mirip ayahnya (mr.hubby tercinta) ?? Kalo ikut aku, sure COMEL kan... ahhaha... dah start aku memPERASANkan diri ku sendiri.

Apa-apa pun, aku harap dan sntiasa berdoa agar baby yg bakal lahir akan sihat dari segi fizikal dan juga mental. AMIN.

** MOTHER~GOING~TO~BE **

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template