Monday, March 14, 2011

14 Mac 2011


Alhamdulillah akhirnya hari ni LAST aku bekerja di McDonald's... Jgn salah sangka, bukan last yg dimaksudkan berhenti selamanya, tetapi aku dpt "MATERNITY LEAVE".

Yang best nye hari ni aku cumalah keje 4 jam. Ya ALLAH, ape pemalas nye laa aku ni, mentang2lah last day. Aku teramatlah busy menyiapkan kerja2 aku dan juga communicate pd manager2 lain untuk bg diorg tugasan2 yg akan aku tinggalkan.

Tiba2 agak risau dengan kredibiliti diorg, boleh ke diorg wat tugas2 aku sepanjang ketiadaan aku? ishHH... bukan susah pun sebenarnye, tp, agk complicated laa jgk kan. :-p Tak pe la, aku kne berserah je...hope diorg akn ade rse tnggungjwb tuk siapkan keje2 aku agar x tertunggak.

oItTt.... ape aku nk buat yee?? Mengikut jangkaan doctor, aku akan bersalin pada 3 APRIL 2011... tp, aku dah cuti awal ni, ape aku nk buat?? x smpai 1 hari ni pun aku dh start bosan... al-maklumlah, badan dah biasa keje.

Agak risau juga lah bile ramai yg tnye "YAYA, BILE DUE?"... ishHHh, x de soalan lain ke? Perlu ke aku hitung?? Semakin aku hitung, semakin takutt... tp, excited juga lah nk lahirkan 1st baby ni. Biar lah org nk ckp "SAKIT TAU BERSALIN"... Ape lah diorg ni, bagi lah aku rasa dlu... x suspen laa kalo cite kt aku. IshHh...

Apa2pun, doakanlah yee agar segalanya dipermudahkan. AMIN.

Daaa~~

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template