Sunday, January 23, 2011

BOSAN


Sometimes terasa BOSAN my life~
Even dh de kehidupan~dah berkahwin, tp, why still damn bored???!!!
OMG... cannot go laaa mcm ni jee~
Huh~ kne cepat~ cepat mncari keje lain !!!
I NEED NEW JOB !!!

Bosan kan bile org tanye " Keje mana skrg?" "dah habis blajar x dpt keje lg ke?"... huh~ wht should i do bile org tnye all tht question? Tersenyum saja kah? huh~ atau nk dijawab "why u're so busybody?" atau diorg mmg x tahu " Ingat senang nak dpt keje???"... hahahaha.... leh plak kan aku nk jawab mcm tu... x terbukak mulut aku taw...

Neway, anggap jek laa ni LUMRAH MAHASISWA / GRADUAN yg masih looking for a job....

4 comments:

BB THE OWNER on January 23, 2011 at 6:55 PM said...

huhuh...soalamn yg sama n dilema yg sama....sangat tertekannnnnn!!!!kalau ley now nk dok jerk study kat puncak tue...life lbh bermakna kot..org pon x kan tnyer soalan mcm tue...eiii...sibuk lah diorg nie..bg tmbah tekanan ader lah..

BB THE OWNER on January 23, 2011 at 6:55 PM said...

huhuh...soalamn yg sama n dilema yg sama....sangat tertekannnnnn!!!!kalau ley now nk dok jerk study kat puncak tue...life lbh bermakna kot..org pon x kan tnyer soalan mcm tue...eiii...sibuk lah diorg nie..bg tmbah tekanan ader lah..

BB THE OWNER on January 23, 2011 at 6:55 PM said...
This comment has been removed by the author.
Yaya Johorean on January 26, 2011 at 5:17 AM said...

Tahu x pe bb... kalo kte tgh blajar, org tnye, bangga gtu jawab " msih study lagi" paling tak pun msti tnye course ape, dip ke deg? ishhh... tp bab tanye keje ni mmg tekanan habis !! camne ni bb? nk jawab ape ntah lg,. dh setahun kot...:-(

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template