Monday, December 27, 2010

Masak memasak


Salam...
Hari ni aku dan my hubby rest sepanjang pagi... sementara menunggu isteri tersayang nya masak, mr hubby menghias rumah dgn mengantung frame2 canik di wall rumah kami..
Aku buntu juga nk masak ape.. al-maklum lah skrg ni dah x tinggal rumah mak, kene lah masak sndiri...mujurlah aku pandai jugak laa masak walaupun basic2, x lah power...

Today aku masak Ayam Masak Merah + sayur campur... so simple kan?? hihi.. cukup lah tuk kami berdua makan... Sukanye aku bile my lovely hubby makan sampai bertambah... wahHh... siap di puji lagi "Mestilah sedap, isteri abg masak sedap".. jujur kah die? hehe... tp, mengikut reaksi wajah die, nampak berselera... Air tangan isteri die masak patut lah sedap kan... :-)

Esok target aq nk masak lemak labu plak... tetibe aku teringin nk makan lauk labu... :-) wahhhHh... msti baby yg nak makan ni... x pe, nnti mama msk tuk baby yeee...

Sejak2 aku pregnant ni, mcm2 aku suka makan... kengkadang makanan yg aku suka makan tu la yg aku jadi x suka... yg x suka tu lah jd suka... nape yee?? :-)

ok la...skrg dah jam 11 mlm...aku nk masak burger tuk my hubby sat g die balik keje.. waHHh...tetibe makan wastern lak tgh2 malam ni... :-) k laa... daaa~

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template