Thursday, December 2, 2010

HoneymooN~




Salam 1 Malaysia kepada semua...


Agak lama aku tak menulis di blog ni... Semua ni angkara Broadband aku yang telah terlebey limit... itulah, dah terang2 broadband de limit, lagi nk men game online lah ape la... :-P

Alhamdulillah kehidupan aku makin lama makin teratur dan lebih bahagia selepas kahwin. Baru-baru ni aku dan hubby bawa baby dalam kandungan aku berjalan2 di Cameron Highland... kopak gak laa duit hubby aku... Thankz a lot sayang !!! Neway, smpat gak lah kami melawat Opah Chik kami di Tapah yang dah terlantar lebih 3 tahun di katil... mudah2an adalah harapan tuk Opah Chik sembuh.




Sepanjang kat Cameron, hujan lah... kengkadang lebat, kengkadang benti dan kengkadang gerimis.. So, banyak lah tempat yang x dpt dan x sempat dilawati... x pe, next time leh g lagi kan Mr. Hubby? :-p

Kat bawah ni kenangan picture di rumah arwah opah aku... Akhirnye aku bawa suami tercayang aku ke kg halamanku di Pekan Lama, Sungkai, Perak.




K laa, will remember our sweet memory @Cameron Highland... LOVE U SO MUCH sayang~

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template