Saturday, May 22, 2010

FutsaL @McD



Mengenai program Futsal yg dianjurkan oleh McD Melaka Mall telah mendpt sambutan dan acara berlangsung dengan jaya nya walaupun ada insiden yang diluar jangkaan berlaku, namun, segalanya berjalan lancar.

Aku dan Ayu terpilih untukmelibatkan diri dlm sukan Futsal wanita kali ni. Kami hanya berdua dari McD BP dan akan bergabung dgn McD Kluang sebagai 1 team.

Perjalanan agak membosankan, memandangkan perut ku lapar+sakit dan ditambah pula dgn ngantukz teramat, jd sepanjang perjalanan ke Melaka aku tido jek la... Heheh... Thankx to Asral yg menjadi pemandu kami. :-)

Aku mmg tak pernah makan makanan breakfast McD, skali breakfast kt McD Tmn Buaya mkn McMuffin + Coffee... pergHh...ingat kn sedap, tp, ntah la...bg aku x sedap. Hehe.

Start jam 10 pg, acara pun bermula. WaHh, tengah semangat aku dan team aku mulalah wt warming up. Ntah npe awal2 lg kasut mnjadi spoiler. Tapak leh plak kopak. Damn ! Tp...x pe la... lgpun player lebih seorang, so, aku out dlu...Ayu yg main diposition Defence. Maka, perlawanan pertama dimulai dengan McD Kluang+BP vs McD Taman Buaya.... YEAHhHh !! dan dimenangi oleh McD Kluang+BP 3-0... Tahniah to my team !!!

What happened with FUTSAL LELAKI erk..? ErrKkk... Bungkus awal dah? Tp x pe la... x silap sesiapa, bak kate diorg, juz nk bg chance jee kt org lain, maklumlah Badminton hr tu McD BP dah pegang... hehehe... tak de rezeki ng futsal.

Akhirnye tiba utk penentuan SIAPA JUARA !! At last...aku dpt main untuk Final Game. Kasut gune kasut Dayah. Pinjam yerk... ehhe... Aku lak main di position defence...aduhaii, mampukah aku???

THE BEST WOMAN WIN !! Akhirnye kemenangan berpihak pd team aku. Tahniah to my team + thuMbs Upp to our striker -> Kak Wati + Dayah yg byk menjarinkan Gol sehingga menang 9-o dengan McD Melaka Mall (Tuan rumah kalah beb)... Neway, McD Melaka Mall 'da best jugak laa.... mungkin rezeki ktorg kali ni.

Seriously aku x puas langsung main futsal. Yelah, slalu main for sure aku akan amik position Striker... tp, dpt lak defence.. arghHh.. x kesahlah...janji MENANG SUDAH. Heheh...

Ni antara gambar yg smpat di capture pd hari kejadian ~~



The Best Woman Win !!! McDonald's BP + Kluang




Lot's of Memories

Ok daaa~

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template