Sunday, May 2, 2010

Berkongsi lagi cerita


Berkongsi cerita dan pengalaman mmg lah hobi aku dari sekolah. Hahah… that’s why aku ni talkative person. Tp, sejak aku dah meningkat dewasa ni, aku dah x segila dulu la. Means, aku terlebih mesra pd yg aku rapat, nak cakap sekadar yg perlu pada yang baru kenal.


Dulu aku paling senang nk mulakan dlm berkawan. Tp, kini x lagi. Segalanya mcm terbatas je. Kengkadang nk senyum tu pun mcm “perlu ke aku senyum?”… ishh… yaya… senyum tu kan sedekah....


Ok… now aku nk story skit aku kje tadi… actually ntah nape aku happy. Memang x dinafikan 2 hari 2 mlm sblum ni aku asyik berendam air mata je. Biasalah gaduh ngn tunang, tp, kali ni dugaan gaduh ni sgt besar.


Hmmm… sejujur nye mmg start aku kje, aku ntah npe laa x ske ngan sorang manager aku ni, agak poyo skit rupanye, hensem tu ade laa rupa nye. Tp, rasa nye die x taw kot die nmpak hensem bile senyum, kalo x senyum, hampeh jee rupa nye. Hahaha… tp, sejak2 aku kje asyik closing je, pulak tu die jek laa manager closing, so far ok la… dah pandai laa die nk bercakap ngn aku…. Memang aku harapkan komunikasi yg baik antara manager dan crew… x salah kot… nape msti nk wujudkan jurang? Betol x? Ape-ape pun, aku harap aku cpt2 laa dpt kje dan dpt kejar cita-cita yg aku idam2kan… Amin.


Manager McD??? Itulah last choice aku. Aku de borak ng sorang manager mcd aku, cool je org nye, die y suggest tuk aku apply gune klulusan aku ni...paling tidak pun, leh laa dpt gaji tinggi skit dr crew ni... tgok la camne. Aku dah bincang pon ng tunang aku,.. die x kesah.. pape pun... aku akan utamakan impian aku tuk keje dlm bidang yg aku blajar... Mudah2an ada laa rezeki aku x lama lagi.


-- x de pic y related aku nk selitkan... hihihi--

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template