Friday, April 2, 2010

HP for My Love


Yesterday aku belikan HP tuk tunang aku. Hp dia hilang hari tu... then, aku kebetulan gaji, jd aku nk wt suprise laa tuk dia... Seperti biasa aku memikirkan bajet.. bajet... bajet... rasa nye kepala aku pun dah mereng, otak penuh dgn simb0l $$$$$$...... aku x leh over bajet coz byk tuuu nk guna duit tuk majlis kawen... ishh....

Aku harap dia happy, tak lah mahal mane... Aku beli Nokia 2700 Classic... No 3G... x pe laa, akn dtg ade bajet lebey, kte trade in yee syg....

Kesian lak ngn tunang aku, selama 3 tahun dia yg byk kuar kn duit tuk aku,ape salahnye turn aku pulak...lgpun, sharing is caring rite....

Neway, Hope sgt dia happy ngn pemberian aku ni... walaupun x mahal, tp, sangat bermakna... :-)



Simple but look Nice rite?? Senang dia nk bwk g keje... x lah besar sgt, x tebal... Yg penting, tiap hari leh call him + msg him... Love U dear...

1 comments:

madmal on April 9, 2010 at 6:03 AM said...

hehe.. sebijik phone nie dgn phone aku.. huhu..

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template