Friday, April 23, 2010

Bingung nk Update ape...


YeZzaa… Akhirnya dpt gak aku update blog aku y telah sekian lama menyepi. Aku tak lah busy sangat, Cuma dah malas jee nk menaip ni. Maklumlah, keje penat sampai kan aku nak menaip pun terasa penat jee jari jemari aku ni.Hahaha…

Seperti biasa kerja aku, membosankan. Ntah bile aku nk dpt kejetetap. Keje Gomen kee… syokK skit. Aku mengharap gak laaa ade jee rezeki aku tuk terjun ke bidang aku sndiri. Sampai bile? Aku masih menanti dgn penuh sabar. Sabar menanti kehadiran kerja…)wahHh… kne semangat ni.

Kehidupan aku sama je seperti org lain. Sometimes terasa diri ni kosong, terasa diri ni tak guna, mc2 perasaan seingga aku rasa aku ni dah GILA… Ishh… sometimes aku tgok cite kelakar pun tp aku x berperasaan. Ape jek la… terlalu banyak aku fikir kebelakangan ni sampai kan ape je y aku fikirkan tidak sama dgn tindakan aku. Parah kah aku??

Aku sedey skit sebenarnye. Yelah, aku terasa mcm ade seseorang y cuba memusuhi aku dan cuba membenci aku. Perlu ke aku biarkan? Aku tahu jarak dah memisahkan ktorg, tp, x kan tu bermaksud lenyap kan shj persahabat y dah tersedia terjalin.

DamN ! Dalam hal ni aku ke punca nye? Ape aku x de perasaan ke sehingga kan aku lg takut ttg perasaan org lain… Aku marah hanya kejap, mustahil aku x bertindak tuk meminta maaf walaupun bukan salah aku. Jika aku luahkan perasaan sakit hati aku skali pun, tp, akhirnye aku juga y terhegeh-hegeh cari balik org tu. Ape aku ni sbnarnye???? Tak tegas atau BODOH aku ni??? Selalu gak la org pesan “LANTAK LAA BUDAK TU”… tp, mustahil kot. Mungkin mulut leh kate Lantak, sedangkan hati x kata tu semua.

ARGHHh… no more touching… wht will happen next, only ALLAH knows. So, I will be wht I wnt to be…. Juz always be myself… always to find a happiness in mylife… I hv Jon, the only guy tht I love. Thankx so much dear. MmUaHh..

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template