Thursday, April 1, 2010

Alice in Wonderland


ALICE in WONDERLAND




Last nite aku bersama tunang aku layan cite Alice In Wonderland...
Cehhh.,.. dah hmpir 2 weeks men cite tu baru aku nk g tgok...
Biasalah, masing2 busy....
Thankx dear...
Tp...npe aku tgok muke tunang aku mcm x syoKkk jeee... ishh..
Aku ni gile laa suka...
Siap nk bg semangat kt Alice suruh cepat amik pedang tu... ahahah...
Pastu tunang aku ckp aku bising + memekak...
HampehHh...
Tp x pe la...janji dia tunaikan janji die nk bwk aku tgok cite tu...
Mula lah aku berangan...
YAYA in WONDERLAND...
waHhh... so sweet... hidup dlm taman
Bersama kehidupan y lain dan mencabar..

Dear Jon, come to follow me...go to Wonderland !!! YeaHHHH.....



Watak aku as Alice... become Mrs Jon oneday... sweet...



Agak - agak watak Hatter ni leh bg kat Tunang aku tak? heheheh..... comel jek tgok die gelak...



Dan yang ini watak Twedledee & Tweedledum ni anak kembar aku dan bakal suami aku ... whahah... tp x mo laa terlalu montel begini....



Ni watak kakak Lya... heheh... aku bg kat Lya laa sbb die jiran aku kt Wonderland... :-P

Thankz again to him.... after thz msing2 dh busy gile laa... mne nk simpan duit nye lagi... tp x pe la.. berkorban dulu.
Now...aku nk meneruskan berangan aku ke Wonderland...
Daa... selamat berangan semua !

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template