Friday, February 12, 2010

Gedikz Club


Seperti Farah Notty Aziz dan juga semua orang, aku juga merindui kenangan2 lama bersama kawan-kawan.. Aku rindu geng2 Gedikz Club.... geng ni terdiri hasil drpd gabungan 3 umah iaitu:- dak umah aku sendiri + geng Resak + dak umah Wawa. Semuanya 13 org iaitu - yaya - nana - aida - zila - cipan - ayu - wawa - eja - lya - farah - nad - imah - wanie-

Pengasas nye? siapa?? aku pun musykil.. ini semua dtg secara tiba-tiba...segalanya bermula pada malam akhir semester 5, iaitu di gelanggar futsal, kolej Puncak Perdana. Dan,...geng Gedikz Club ini telah mendapat nama dlm kalangan batc December 2006...kami sepakat membuat baju yg bertemakan color PURPLE + PINK... sangat cantik dan sweet. Thankx tuk designer : Kay - Din Black & Din Cute....



Inilah hasil baju Gedikz Club....design depan dan belakang baju

Antara aktiviti geng Gedikz Club semestinya FUTSAL.... kami walaupun x lah bpe resti men FUTSAL, tp, cukuplah kami membuktikan yg kami perempuan TAK KAKI BANGKU !! YeZzaa...
Pernah kami bergabung bermain FUTSAL bersama MPP-X yg juga aku adalah salah seorang geng MPP-X...



Ni lah antara player FUTSAL (GedikzClub + MPP-X)

Selain aktiviti FUTSAL, kami juga sempat membuat Majlis Buka Puasa... Segalanya dimasak oleh geng Gedikz Club... Bajet semua untuk 45 org ialah dalam anggaran RM450... byk kan? mana kami dpt duit?? hehe... semua nye hasil kutipan dengan kata sepakat geng Gedikz Club & MPP-X... Pelbagai jenis juadah makanan yang kami masak, antaranya :=-> Ayam berempah - Daging masak merah - sambal jawa - sambal kicap - ikan bilis msk tempoyak - popia - jemput-jemput - Tom Yam campur - Memang happening lah... Masuk je waktu berbuka, diiringi doa berbuka dan doa makan yang dibacakan oleh Nabil Zulhemey...


Inilah antara yang hadir... memandangkan baju Gedikz Club lom dpt, kami bersepakat pakai baju The Last Moment dan MPP-X dgn baju temanye... :-)


Lastly, before habis semester... memang sedih... kami 13 orang geng Gedikz Club berjalan-jalan di kawasan perumahan dan sekitar kampus Puncak Perdana sambil posing sana sini...Rasa sedih coz sekejap sangat tertubuhnya geng Gedikz Club dan harap x kn terkubur sampai bila2.




Friendship Never Ends




Love u ALL !!!

Lastly ni lah wajah-wajah geng Gedikz Club yg gedikz forever and Simply Pretty Forever @-->-->-- Love u all, friendship forever... MMuaHhh....



Daaa~~

6 comments:

LoStGuErReRos... on February 13, 2010 at 9:14 AM said...

Macam tak cukup lagi sorang jek... bukan korang ade 14 orag ke??? haha...

Yaya Johorean on February 14, 2010 at 7:07 PM said...

ahhaahha... 13 org jek la... lg seokr tu dh buang... ahakz

Anonymous said...

menarik lah kelab ni

Bee Bee World on February 16, 2010 at 10:15 PM said...

beb...sowi..lm x online lah..bz memanjang jerk aku nie..hahha...waaaa..wat aku cedey kan....best lah..mcm nk putar lik masa..nak bersama2 lagi..beronggeng..cumer x mo study jerk..ley gtue..hahhaha

Yaya Johorean on February 18, 2010 at 12:59 AM said...

Itulah... byk kenangan tu... 3 tahun beb... :-) nnti x lama lg semua lost contact kan... :-( x best~~

wanie on March 31, 2010 at 11:48 PM said...

nk korgggggggg

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template