Tuesday, January 12, 2010

Entah kenape


Pagi ni aku dpt msg dari seseorang (pmbntu library)... HhUhuh... gile ape menyatakan perasaan sedih x dpt tgok muke aku.. HuhUh... entah pape jek laa kan. Neway, thnkx to him laa coz mengeluarkan isi hati die tu. Sedih ke aku?? Entah la, mungkin kesedihan tu akn dtg bila aku x dpt lg keje kot. Ahakz... Utk tht guy : good luck k... aku bru bgtahu die yg aku de blog...pe nk kesah, he still can know about me... aku x nak laa bgtahu lebih sape lelaki tu coz kang ade plak yang kecik hati... aduhaiii.. susah gak kan...
tadi x dpt balas msg die coz aku x de kredit.. perlu ke aku bls?? len kali pakai maxis bukan pakai 019 ok.... daaa~~

3 comments:

Bee Bee World on January 13, 2010 at 4:04 PM said...

saper beb???hahhaha....alah confirm bukan dia sorang yg cedey kiter x der...aku rasa sumer staff confirm cedey giler lah..hahahah

Yaya Johorean on January 13, 2010 at 4:29 PM said...

Hahahha... x de mkna nyee... ala.. dak counter gak... yg pasti bukan mmber baik aku si Din tu....

Bee Bee World on January 13, 2010 at 10:08 PM said...

adoi lagi lah aku xtaw saper..coco?

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template