Sunday, January 10, 2010

Belaian manja dari mu


Sabtu 9 Jan 2009 : HAPPY ANNIVASARY


Adalah hari annivasary aku dan Jon yg ke-3... aku dan dia keluar seawal jam 2 ptg dan balik seawal jam 6 ptg... Kali ni tidak seperti tahun2 yg lepas di mana dia blanje aku mkn di Hotel dan juga di mana kami bertukar-tukar hadiah... kali ni tiada lagi semua itu. Tp, aku x kesah... aku akn cuba mnjadi seorang yg memahami... aku memahami keadaan nye. Baru hari Jumaat smlm nya 2 HP nye di curi, jadi, dia masih tak de mood. Tak pe la... Aku akn positif.

Belaian manja aku dapat apabila aku bersama-sama Yanie dan Yatie.. kami bertiga ke Carrefour pada jam 8 mlm. :-) So sweet... yang x bley blah, yanie ni mudah betol la mmpengaruh aku msuk ke satu tmpat sehingga duit aku melayang RM35 dgn sewenang2nye.



Sometimes muka ni kne laa dibelai... aku di belai dengan produk Raihana. HEhe... Buat Facial + Treatment + Laser bru RM35... Neway, insyaALLAH jika aku berkemampuan, pasti 2 times per month (at least) aku akn dapatkan belaian2 facial ni. Now msih x mampu coz x bekerja kan...



Ok laa... gonna miss my buddy : Yanie yg kini sudah terbang ke Sabah (UMS)... good Luck on ur Final Sem ok...

To my Love : Pasal HP tu sbr yee syg, i kan dah bg u HP i... neway, Happy annivasary...kita smbut next year after i dah sah jadi wife u...I Love U.

Daa~~

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template