Sunday, December 27, 2009

Selepas Bertunang


Alhamdulillah, kini hubungan aku dan Jon skrg makin baik, tiada lagi pergaduhan. Harap ianya kekal selamanya. Kini aku dan dia byk menjaga hati dan menjaga hubungan. Dia dan aku pun skrg give and take. Aku bersyukur. Org kata bertunang ni byk dugaan. Dugaan lagi hebat&besar. Aku harap sgt ape yg terjadi kt org lain tu tak terjadi kat aku.

Smlm aku keje agak x penat langsung. haha.. Mana tak nye, aku dan yanie dok lepak dan melepak je, x heran nk kumpul komisyen. Asyik ngular dok belakang lipat2 kain. Ntah pape jek. :p Malas kan aku ni.....


Kat BP ade exhibition PEMADAM kt Dataran BP. Aku lik kje Jon ajak lalu jee jalan2 dlm kete. Rupanye die de belikan aku Burger KFC.. besh nyee~~ Dia mcm tahu2 je aku nk mkn burger kan. Heheh...Thankx syg.

Hari ni aku tak dpt jumpe dia. :-( Tp, x pe la.. nk wt camne kn. Dia kje ptg.

Daaa~~

5 comments:

-reza-bul4t-nipi- on December 28, 2009 at 11:19 AM said...
This comment has been removed by the author.
-reza-bul4t-nipi- on December 28, 2009 at 11:22 AM said...

agak2 la...bila ak nk di belanja plak ekk...

Yaya Johorean on December 29, 2009 at 4:16 PM said...

HaHhaha... blanje ko?? tunggu kat puncak nnti laaa

Bee Bee World on December 29, 2009 at 8:00 PM said...

hahahha..tgu..tue pon kalau ko perasan kitorg ader kat puncak baru kitorg belanja...hahahha

Yaya Johorean on December 29, 2009 at 9:07 PM said...

Betol..betol... Bolat, ko kne laa alert ng kehadiran ktorg ke puncak... kne psg satelit ke...ktorg x kn bgtahu bile nk dtg, ko kne tahu sndiri... ahhaha

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template