Sunday, December 20, 2009

PrimaDona


Siapa Kami?Siapa dia?Siapa Mereka??


Ni laa antara geng2 Part Time Primamoda yg sempoi + gile2...Bagi aku mereka ni adalah SAHABAT aku... aku sayang mereka... Thankz coz being such a wonderful friends... Aku x kan lupe kalian semua...

Aku kenal mereka tak lah lama sangat... aku knl start part time di Primamoda. Ntah nape kami semua sekepala. Segala-galanya... Di mana ada aku disiti ada mereka... Mereka sentiasa ada di sisi aku tiap kali cuti sem...

6 bulan sekali baru kami jumpa.. Ya ALLAH... lama kan. tp, ktorg tetap mesra dan x pernah terputus...Dlm gambar ni semua ade kecuali geng lg sorg (Zariah a.k.a Yah)...

Ktorg di kenali sbgi Cokri-cokri Haru... yg bermaksud (perempuan-perempuan cantik)...ahakz... tu bahasa Jakel. :-)

Kalo aku part time kt Primamoda tanpa mereka mmg x besh... tak lengkap dunia aku tanpa gelak tawa mereka... hahah.. GENDAI (bahasa Jakel). Hope persahabatan kami x kan terputus.. mrk sahabat yg baik...dimana susah senang bersama dan saling bekerjasama.. :-)

Ni antara gambar-gambar kenangan kami...



Antara mereka... : YANIE (student UMS) - ERIN (Student UiTM S.Alam) - AMY (Student UPSI) - YATI (Student UiTM S.Alam) - SOPHIA (Student UPM) - YAH (Student UPM) - IQBAL (Student UiTM Perak)....

Yati dah nak kawin... aku doakan die akan sentiasa bahagia selamanya... Ok la... rindu plak kt diorg... hope jadi laa plan nk hang out ke Genting... :-) Ok...daaaa~~ Salam.

4 comments:

-reza-bul4t-nipi- on December 20, 2009 at 10:15 AM said...

erk.. mana satu yg single?? :p:p:p

Yaya Johorean on December 20, 2009 at 5:46 PM said...

Ahakz... semua dah berpunya laa bolat... yg single mingle tak ada lagi di ruang ini... ahakz...

♥Mawar Khayalan♥ on December 20, 2009 at 10:27 PM said...

yaya..abesla sume org tau aktiviti kite=) hahaha

Yaya Johorean on December 20, 2009 at 10:44 PM said...

AdeHhh amy, diorang sume x kan tahu keje2 cokri primamoda.. ahakz... keep it secret dude !! :p

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template