Monday, December 21, 2009

Aku bosan dgn alasan !!!


BUSY - SIBUK - BUSY - SIBUk - BUSY

AKU BOSAN DAN NAIK MENYAMPAH LAGI MELUAT DGN ALASAN TU SEMUA.
ANDAI LAH DIA MENGERTI PERASAAN AKU, ALANGKAH BAGUS NYA...
TAK APALAH...
CINTA TAK SEMESTINYA BAHAGIA...
BAK KATA.... CERAH TAK SEMESTINYA HINGGA KE PETANG...

SENANG CITE.... LANTAK KO !!!!!!!!!!

31 comments:

-reza-bul4t-nipi- on December 21, 2009 at 1:21 AM said...

jon, g cc jap bukak blog kekasih hati ko nih...

yg yaya nih plak, apsal laaa memendam rasa sngat.. ckp jer laaa ngan jon apa ko rasa.. adoiyai...

Yaya Johorean on December 21, 2009 at 2:03 AM said...

Perlu ke aku meluahkan?
Mcm smlm aku luahkan,... tp... die tengking aku...Ya ALLAH... x terkata aku tika itu... hanya diam dan terus membisu..
Adakah memendam tu lagi baik?? Walau ia menyakitkan bagi aku... tp, demi menjaga hubungan...

Aku buntu sgt bolat... aku nk je tunda pertunangan... tp, 4 days left... family pn da siap persiapan..

Di mana solution? Di mna jln yg hrus ku tuju? aku seakan hilang arah...

-reza-bul4t-nipi- on December 21, 2009 at 2:42 AM said...

.....................................
.....................................

sis, memendam sebnarnya sngat2 bahaya.. umpama gunung berapi yg menunggu masa memuntahkan larva2 nya.. akhirnya semua sekali hancur di musnahkan larva tuh...

btol, u care of ur relationship, but ONLY u do it...hurm...

last advice i can give only this.. gi wat istikharah... k.. love u sis..:)

Yaya Johorean on December 21, 2009 at 5:24 AM said...

Betul tu bolat. Tp, bila aku meluahkan isi hati aku.... dia x kan faham... yang hanya aku mampu buat menangis dan tahan sakit di hati ni. Aku kalo dah nangis, aku pasti akn lempang pipi aku kuat2 dan ingatkan diri aku jgn nangis...tp, tetap menangis...

Aku dah buat solat istikharah setahun lalu dan aku mcm pasti pilihan aku dia....tp, skrg??? aku dah x kenal dia...dia lebihkan kerja...sometime masa dia dgn aku sehari hanya 2-3 jam je... SMS ngn aku dia anggap merimaskan,...ya ALLAH...aku terlalu sabar....

-reza-bul4t-nipi- on December 21, 2009 at 9:09 AM said...

nur wat istikharah bertahun2 sebelum trima adam..... ak xmau sibuk hal ko ngan dia, tp ak xmo akak2 aku sedih kerana chenta......

Yaya Johorean on December 21, 2009 at 4:12 PM said...

Betol tu bolat... thnkx a lot... insyaALLAH aku x kan sedih2 lagi...aku akn kuatkan semangat aku k..

Bee Bee World on December 21, 2009 at 4:28 PM said...

baru sehari aku sakit...dah mcm2 jd kat blog nie kan,,,naper nie yaya..aper dah jd nie....tp tol r kan...ko ckp jek..aku dah ckp ngn boboy..dulu kerana kejar cita2 [study] dia tinggalkan aku..konon....now jgn kerana kerjaya lak dia hilang aku lagi kali nie...

Yaya Johorean on December 21, 2009 at 6:55 PM said...

Kak B... camne ko ckp ngn dia? bg cara... hari tu kan aku call dia, dia tido..aku cuma kejut die tuk bgun solat isya' then die tengking aku... siap ckp aku "bodoh"...perlu ke aku maafkan dia? until now hati aku sakit sgt... ya ALLAH...adakah pilihan aku ni tepat??

Bee Bee World on December 21, 2009 at 8:23 PM said...

aku sent msg..aku bengang giler..aku pon penat dowh...dulu aku keje sampai mlm aku x pernah luper dia...msg jerk.time mkn ker..aper ker...now...dia bz..bg alasan kerja..x suker seh...aku bukan nak dia msg jerk....

ntah lah yaya...harap2 dia pilihan yg tepat...x faham aku...biler kiter hilang diorg cr...biler ader x reti nak jaga...maksudnyer aper ek?

Yaya Johorean on December 21, 2009 at 8:37 PM said...

Tahu pon.. Aku bingung ngn buntu. Lagi 2 hari je beb aku nk tunang.

BB, lelaki semua sama ke?? masa awal bercinta, nak miliki hati kita, msg sepanjang masa...skrg ni, alasan BUSY - SIBUK - BUSY... bukan nk men msg memnjang, kngkadang smpai 1 hari lngsung x dgr khabar berita... msg tidak, jauh skali nak call.

So...wht must we do as a woman???

Bee Bee World on December 21, 2009 at 8:43 PM said...

aku give up!!!!!!!!!!!!
hari tue aku mintak putus..tp dia c nak...kena wat per nie...tension lah...

ko kena kuat...ko dah pilih dia..so....

Yaya Johorean on December 21, 2009 at 10:26 PM said...

Hah? hari tu ko mntak putus? aku pun ade mintak beb... die leh ckp "cnfirm kee?" aku ckp ya... dia jwb "ok",...then aku dah pasrah... Ttbe esok nye dia call aku mcm biasa mcm smlm x de yg menyakitkan hati.... Aduhai...

Lelaki mmg camni keeee

Bee Bee World on December 21, 2009 at 10:29 PM said...

hah dah tol sgt mcm citer aku....bengang betol lahhhh....ish...aku ni tuggul lag barangkali

Yaya Johorean on December 21, 2009 at 10:34 PM said...

Mmg ppuan ni dilahirkan sbgi penganti pd tunggul kayu agknye...diorg jek yg ade hati dan perasaan... aku tension!!

Bee Bee World on December 22, 2009 at 12:04 AM said...

tol..tunggul kayu maner ader perasaan kan..lecey bercinta nie..

cokelate.... on December 22, 2009 at 12:06 AM said...

tu la.. laki memmg xde perasaan kot.
sabor jela.. bila kite ah fhm situasi dia, dia plak kata x fhm situasi dia.. hurm....
ntahla.. x tau nk ckp ape...

cokelate.... on December 22, 2009 at 12:06 AM said...

tu la.. laki memmg xde perasaan kot.
sabor jela.. bila kite ah fhm situasi dia, dia plak kata x fhm situasi dia.. hurm....
ntahla.. x tau nk ckp ape...

-reza-bul4t-nipi- on December 22, 2009 at 12:29 AM said...

oit,oit.... ni org laki nk bersuara... (",)

xsemua laki mcm tuh... ak ngan ex-ex aku semua aku layan baek... tp, last2 diorang wat hal... (ni aku pun leh ckp, pompuan semua sama...suka mainkan hati laki..) ak pun pnah gak tinggalkan kekasih hati SBB ak xleh wjudkan perasaan CINTA.. sayang mmg ada, tp bukan CINTA... so, dlm kes korang nih, kalu leh tahan, trus kan... kalu xleh....
ps: agak2 la, blum apa2 dh kena maki,tengking,etc..kalu dh kawin cmner ekkk???

Yaya Johorean on December 22, 2009 at 12:34 AM said...

Ayu : Tahu x pe..kite yg ppuan ni jek laa yg kne fhm semua situasi lelaki, tp tidak bg lelaki... die anggap segalany remeh.

Bolat : Mmg x semua laki sama, tp krn setence yg mcm tu, smua akn di cop begitu. Entah laa bolat...Kalo hrpkan aku cinta dia dan aku sygkan dia serta sygkan perhubungan ktorg, ko rasa akn bahagia tak???

-reza-bul4t-nipi- on December 22, 2009 at 3:45 AM said...

aku tnya soalan sbg jawapan kpd soalan ko... kalu ko sorang jer yg usaha, agak2 bahagia x?

Yaya Johorean on December 22, 2009 at 4:04 PM said...

Bahagia tak bahagia sangat lah !!

-reza-bul4t-nipi- on December 23, 2009 at 1:58 AM said...

haha..haha..haha...

Yaya Johorean on December 23, 2009 at 4:11 PM said...

Oit... Bolat, ko ni melayan blog jek.. bek la ko g setelkan brg2 nk nek sem..ko kn x dpt kolej...sediakan lah penyapu, tong sampah, saterika... wat mcm pindah umah..

-reza-bul4t-nipi- on December 23, 2009 at 5:18 PM said...

ni bukan kali pertama dok umah sewa... even esok pg gerak,mlm nih sempat lg nk setting brg.... lepak dulu...karok dulu...

Yaya Johorean on December 23, 2009 at 5:59 PM said...

Hahaha..ko dah karok belom? alaa... ko karok dlm bilik mandi sudah lah..

-reza-bul4t-nipi- on December 23, 2009 at 6:10 PM said...

blum.. duet habis beli topup.. smlm gayut ngan M 130am-420am... huhuhuhuh

Yaya Johorean on December 23, 2009 at 10:15 PM said...

Ko ni... bayar duit telinga nape?? cehHHh...

-reza-bul4t-nipi- on December 24, 2009 at 11:49 AM said...

merawat kesuyian... that the price i must pay...:)

Yaya Johorean on December 24, 2009 at 4:55 PM said...

Hehhehe... bagus lah tu... msti lepas ni tahi telinga ko makin tebal kan sbb asyik gayut je..

-reza-bul4t-nipi- on December 26, 2009 at 1:10 PM said...

normalization laaa... pengkorek telinga sentiasa kt sebelah ak wat standby...:p

Yaya Johorean on December 27, 2009 at 5:12 PM said...

Hahah... mcm aku jee...aku lepas makan je msti korek telinga, tp, ttp pekak... :p

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template