Tuesday, November 24, 2009

Welcome Back !!


TouDear friends.... sorry coz x update blog aku sekian lama. Neway, thankz coz sudi mmbuka blog aku.... tahu, korg nk dengar lagu syamrin kan? haha...

Now aku da nk msuk 2 minggu praktikal di UTHM Library... So far, alhamdulillah... sangat best walaupun agk byk keje. Tapi, aku sntiasa buat on time dan x de tangguh2.. Alhamdulillah segalanye berjalan lancar. 2 minggu aku di Info. Service Department. Next week aku di IT Dept lak. Ntah ape lak cabaran nye nnti. UwAaaa... tak sabar aku nk menamatkan praktikal ini dan bekerja.

InsyaALLAH aku brtunang pd 27 Disember 09 ni. Sesiapa yg sudi nk dtg pd hari bahagia kau tu di jemput laa yee...

Actually aku sedey sgt bile aku dengar ade dak2 batch aku (laki kot) yg ckp aku player.. aku x kaco life diorg pun. Neway, hanya aku tahu ape yg aku buat. Kalo diorg nk ckp aku ni player or pape laa kan... terpulang la. Diorg tak rasa ape yg aku rse... ni related ngn hati dan perasaan seseorang. Aku minta maaf pd dia dan sangat rasa serba salah kay die. Aku hrp die leh terima hakikat ini walaupun agak perit.

Ape2 pon... aku da laksanakan janji aku... janji aku pd diri aku.. akan buat insan itu bahagia walau seketika, mmbuatkan dia rajin belajar dan sntiasa menyokong dia... Ape salah ke yg aku buat ni? Hati aku pun trsepit...

Aku x paham laa... npe laa dak2 ni ckp aku player... adakah de related ngn Kay...dan selepas itu muncul Adi... dan muncul pula Wan dlm hidup aku. DamNn it !!! aku x minta org suka aku.. tp, soal perasaan mmg x leh dipaksa. Aku sayang mereka sbg kawan dan aku pnh cuba memilih antara mereka... but...i cannot go...

Now... aku dah bebas dr smua masalah tu. Aku harap mereka faham. Jika aku salah... aku minta maaf dari hujung rmbut ke hujung kaki aku... Mereka semua SANGAT BAIK dan untung pd sesiapa yg memiliki antara mereka.

Ok la... aku nk rehat ni... bru td hbs wt "shelf reading"... ape bende tu??? hahah... kje laa kt library bru anda smua tahu dan teruja dengan nye !! Daaa~~

5 comments:

Bee Bee World on November 25, 2009 at 5:56 PM said...

lu pk lah sendiri..hahahahah.....

Yaya Johorean on November 25, 2009 at 7:03 PM said...

TERPULANG...itu jek laa yg mmpu aku jawab... haha

Yaya Johorean on November 25, 2009 at 7:04 PM said...

Tambah skit "Terpulanglah kawan-kawan" --> ayat hatta

Ayat Farah --> Don't blame people just their looks.

Ayat Wawa --> GudDuck !!... hihihi

Bee Bee World on November 26, 2009 at 6:44 PM said...

hahahha.....tol tue..terpulanglah kan....kiter x nampak dr kiter..org je ley nilai..n mulut org kiter x let tutup.n berhenti cakap..alah mulut kiter pon kan..hahaahhaha....n kdg2 kiter pon x kurang gak..ngata org luper dr kiter pon mcm 2 gak..ala2 x sedar diri kiter nie...hahaa.aku igt diri aku gak nie..bia x luper..haaha

sutRa on November 26, 2009 at 11:44 PM said...

Ayat Gemas --> Nak balink kampung, beli tiket dari naim. haha~

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template