Tuesday, November 3, 2009

Tekanan Perasaan


Metadata oh Metadata

Kali ini berlaku sekali lagi tekanan perasaan dalam menyiapkan proses “group assignment Metadata”. Kali ni kne buat Website. Aku sebagai Project Manager merangkap Web Designer agak tertekan. Walau bagaimanapun, aku Berjaya melakukan nye. Terima kasih pada Wani, Fifah n Aida coz key in data. 3hb hari tu ktorg berkampung di BK sampai jam 11.10 mlm. Masing2 menyiapkan kerja yg di berikan.

Tekanan satu persatu timbul. Perasaan ingin hempas laptop mula higgap di fikiran. Dugaan dan ujian di saat2 akhir ni agak mencabar kesabaran aku. Permulaan nya, tekanan hebat pabila laptop aku asyik hang… dan aku x tahu kenapa dan mengapa. Akhirnya, aku terbuka hati utk check satu persatu dan akhirnya aku dpt solve the prob.

Dengan diri kurang rehat, kurang tido, aku menguatkan diri juga utk mnyiapkan assignment ni. Mana x nye, 30hb paper SISP, 31hb paper Automation, 1hb majlis kawin kakak dan 2hb aku baru je balik dr BP, 3hb dah mule tertekan kan diri dgn menyiapkan assgnmnt ni. Ya ALLAH, aku tahu ini semua pasti ade hikmah, dan pasti akan aku lakukan setiap dugaan ini dengan tabah.

Tekanan perasaan seterusnya hanya ALLAH yang tahu. moga aku terus tabah dan sabar. Amin.

Now, aku dah berada di lab 24 dan bersedia utk menjadi group presentor no. 2... HaHaHa... cuak tak cuak gak la...Neway, best of luck to me. :-) cayOkk ~ caYokKk

2 comments:

Apple Pie on November 4, 2009 at 1:47 AM said...

keet it going friend. dah sem akhir nih, kalau nak format laptop, antar je kat jj. free of charge :) seriously.

Yaya Johorean on November 4, 2009 at 8:51 AM said...

Hehe... JJ wt bisnes format laptop? tp Free? Menarik nye.. hehe.. ingat before balik, nk format.. leh ke? Erk888...

JJ.... ajar yaya camne nk format leh?

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template