Saturday, November 14, 2009

Home Sweet Home


Alhgamdulillah kini aku sudah pun berada di Batu Pahat... sangat rindu family dan yg paling ku rindu ialah adik bongsu aku - Muhammad Ihsan... GEMOK daaa die.. :-)

Aku dah mula rindu pada kawan2 dan life aku di Puncak... Bangun je tido dh terbiasa tuk aku memulakan aktiviti aku dgn mmbuka lapotop. :-)

Plan aku kat rumah wt mse ni... nak mengemas... banyak tu brg2 aku nk kemas. Nak hias balik bilik aku yg da agk tunggang langgang ni. Then, Sabtu ni aku akan ke JB sampai Ahad... g umah baru my sis... :-)

Isnin da start praktikal.. uwaAaa... cuak dan takut... Wish me luck k kwn2...

Daa~~

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template