Thursday, October 1, 2009

BIRHDAY GIRLS...Bermulanya episod.... DAJAL Durjana...


1st October 09 - Khamis
8.30 mlm (kandang pilihan hati)
Gedikz Club & MPP-X

HAPPY BIRTHDAY to Eja + Farah + Ana (1st Oct) + Lya (2nd Oct)
Di sini aq nk terangkan strategy planning / mission / vision / goal / tools and technique
Using 3 elements : Strategy analysis --> Strategy choice --> Implement
The strategy Planning --> meeting and discuss with Top Management (AKU dan WANI kecik)
Mission --> Dajal durjanakan 4 org serentak
Vision --> Merapatkan lagi hubungan persahabatan dan berkasih sayang... hahah
Goal --> JANJI BASAH + BUSUK + KOTOR
Tools and Technique --> Antara ramuannye ialah :
  • Air sinki
  • Kopi Kapal Api
  • teh lipton
  • Tepung Gandum
  • Tepung ubi
  • Sebiji telur
  • Fabermax
  • Pecahan panadol dan ubat selsema
  • Ubat batuk
  • Eno melegakan sembelit
  • Air milo basi Nana
  • Biji selasih (telur katak)
  • Serbuk kari udang
  • Saki baki kek pandan
  • Suku kek yg berkulat
  • Biskut kering dan biskut coklat expired
  • Keropok / cikidis yg dah lemau
  • Guntingan kertas2 sampul biskut raya cornflake

Added tools and technique for AIR BASAHAN

  • 4 jenis sabuns erbuk + dynamo + daia + ajax
  • Minyak masak
  • Air rendaman baju Yaya selama 3 hari
  • Ubat batuk
  • Sunquick

*** 5 biji telur di bagi2 kan kpd yg terlibat utk mendajalkan dak2 ni ***

Bermulah kisah pd malam 30 September 09 :

Meeting gedikz Club & Mpp-x di Kandang utk jamuan raye di rumah farah adalah HELAH dan TIPU semata2... trick jeee kot....

Pada hari kejadian :

Perancangan kne di ubah on the spot krn masalah ramai yg terpisah... lagi2 Ana laju jee jalan... (bajet slamat)... dan Lya+Eja pun lembab jee jalan di belakang (pun bajet selamat).... Farah jek kot yg berada di tgh2 (lagi muke cnfident tak kene)

Perancangan awal semua di tukar.... terpaksa kami kne kan di jambatan pemisah antara blok ngn fakulti. Org pertama kene Farah... yg di dahulukan dgn aq dgn balingan maut rempah2 busuk... kemudian, Ana di attack oleh Nana dgn sebiji telur di ikuti dgn ramuan busuk.

Sampai2 nye Eja + wawa + aida dan lya,... mrk agak terkejut dan ketara muke Eja + Lya dlm ketakutan dan menyorok di belakang Aida dan Wawa... hahaha.... betapa lawak nye mrk menyorok di belakang mrk...

Naim & Wan Fikhry stand by kt atas fact, Abe turun terus attack Eja... dan Lya di attack oleh Wawa dan Aida....

Keadaan di sana agak meriah dan kelam kabut dek kejaran dan dikejar dan adegan melarikan diri sndiri pun ade... mcm2 la... Adegan tu smua tak kesudahan sampai trbawak2 ke blok 4... terbukti kami adalah KANAK - KANAK, Muda Remaja lagi... hahahhaha......

NEWAY, THANK TO SESIAPA YANG TERLIBAT DLM PROGRAM DAJAL BIRHDAY ORG... Selamat hari lahir utk Eja, Lya, Farah dan Ana tersayang.... semoga kalian di murahkan rezeki dan happy always... aq sayang korang semua.... apa yg aku dan mmber2 lain lakukan adalah bukti kasih sayang kami.... PERCAYALAH.... YeZzzaa..... tunggu dan nantikan aq upload Gambar & Video mereka.....

6 comments:

ShaZya....Nie pun okeyZ on October 2, 2009 at 8:15 AM said...

TERBUKTI TOL KASIH SAYANG KORANG KAN..HAHHAH..PE PUN THANK WAT AKU SUPRISE GILER..MEMANG AKU X SGKA..AKU AKAN JD MANGSA MLM TD..DURJANA!!!!!!!!..TP BESHHH..HAHHA...

ijass_smr on October 2, 2009 at 9:28 AM said...

huh...
wahai shbtku yaya... tak ku sngka ko btol syg kitorg.. kononnya, lg busuk lg syg la kan.. takpe2, nt aku, ana, farah n lya akan brpakat utk tunjukkn ksih syg ktorg pd ko n top mngment event "prdajal dn dprdjalkan" nih..
tp, aku hrp korg akn hrgai daya usaha kitorg utk mnunjukkn ksih syg kitorg pd korg plak..
pada abe n naim jugak, jg korg ek.. aku ada adiah nk bg nt.. huhuhuu..
anyway..., im really suprised and im also really appreciate all the effort yg korg wat..
truly and sincerely, we love u all too my fellow friends.. thanks for evrything especially to Gedikz club n MppX..!!

Shahrul Naim a.k.a deusXmachina on October 2, 2009 at 11:36 AM said...

erk888...
xsia2 penantian aku n abe...
memang terbaik....

to ija, farah, lya a.k.a kak bihun n ana.....selamat hari tua....erk888

Apple Pie on October 2, 2009 at 3:41 PM said...

wah, yaya mmg betul2 memanfaatkan birthday gals ni :D

happy birthday gals

ShaZya....Nie pun okeyZ on October 4, 2009 at 8:10 AM said...

memang haru biru...tol 2 eja..kita kena pastikan event dajal n dpedajalkan tu jadi...hhhaha..besar=besaran diorg bg kat kiter..amik....hahha...

xluwiex on October 12, 2009 at 2:51 PM said...

kesian2....

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template