Saturday, October 17, 2009

Assignment yg x STRESS


Today, di BK 49, aq bersama Kay - Man - Elzo - Imah (teman Man) buat Assignment Library Automation yg nk di submit Isnin ni... Dah 80% siap... kali ni ktorg wt assignmen tak stress... ntah npe laa kan..Tgok dak2 pun happy jee... tu yg aq pun happy je,siap layan FB lagi... ahakz...

Thankz laa tuk korang coz jd mmber asgnment plg best since sem 3..

Pape pun sok nk siapkan Library Automation...cuma jam brpa? haa... itu yg kte x tahu..adakah mcm hr ni? Nizam kay je yg semangat dtg awal.. ahhahah... yg len hampeh lg1 si Man Tulang tu ha... dtg nk plak lambat gile.

Td aq ngn Imah story morry ttg soal hati soal siapa ha it tak leh tahu... pape pun td thankz tuk imah coz dtg lepak skali. Kalo x, mungkin Man tulang moody wt asgnment. Ha3...

Daaa~~~

4 comments:

MisZ WhaTeVeR on October 17, 2009 at 12:11 PM said...

aih..promote aku gak ke..hehe.. kita kena la happykan org kan. so,lau man moody,aku kena r hapykan dia. :P

Yaya Johorean on October 17, 2009 at 12:22 PM said...

YeZzaa... begitu lah... aq setuju 100%

||Best Man Win|| on October 19, 2009 at 2:52 PM said...

||yela yaya, aq je yg sllu dtg lewat :P ha2...thx Ima :) ||

Yaya Johorean on October 20, 2009 at 4:47 AM said...

Ha3 Man... besh~Besh~ Man, No Heart Feeling Beb... :p

Related Posts with Thumbnails
 

Yaya Destiny Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template